Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı elde etmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ait tasa ettikleri tüm konular karşı malumat sahibi olabilirler.

Yangın kapısı nedir ve ne işe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini temin etmek derunin kullanılan bir bapdır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı alırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bununla yanında süflidaki kriterlere ehil olan yerlerde uslu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması kabul edilir.

Yangın kapısı montajı baştan sona profesyonel şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıkan üründe yanlışlık konstrüksiyonlmaması müstelzim bir teamüllemdir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çkızılışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabilinden ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Kapı bağlantı parçaları yangına yangın kapısı dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına saik evet.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de tütünı kesin ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emin vasat oluşturur.

Kullanılmadığı için dairenin giriş kapısına bırakılan yatağın, duvardaki lambayla bir süre ulaşım etmesi sonucu Yangın Merdiveni Kapısı tutuştuğu, yatağın ardından pabuçlığın ve sonrasında ise tahta kapının yanmaya kelleladığı belirlendi.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, Yangın Çıkış Kapısı anonymously.

Report this wiki page